loading...
مشــــــــــاور امــــلاک آریــــــــــا
بهزاد احمدی بازدید : 16 1392/08/15 نظرات (0)

 

111

 

 

 

 

 


 

1. نگه داشتن پدال ترمز در هنگام عبور از دست اندازه
 این کار فشار زیادی را به سیستم فنربندی، اکسل و سیستم ترمز اتومبیل وارد میکند و نحوه صحیح رد شدن از دست انداز به این صورت است که باید طوری برنامه ریزی کنیم که تا قبل از رسیدن به دست انداز سرعت را کم کرده باشیم و در هنگام عبور از دست انداز ترمز به هیچ عنوان درگیر نباشد.

2.
 بالا کشیدن ترمز دستی بدون نگه داشتن کلید آن
چندی پیش در انگلیس دیدم که دوستم زمانی که میخواهد ترمز دستی را بالا بکشد دکمه آن را فشار میدهد و سپس آن را بالا میکشد از او پرسیدم دلیل این کارت چیه؟ گفتش اولین باری که برای امتحان رانندگی رفته بودم سر همین کشیدن ترمز دستی منو رد کردن و برای همه خنده دار بود که میگفتم تو ایران همه اینطوری ترمز دستی رو میکشن و بعدا متوجه شدم که انگلیسی ها به این دکمه کلاچ ترمز دستی میگویند و تا زمانی که کلاچ ترمز دستی را نگرفتی نباید آن را بالا بکشی بعدا خودم هم از تعدادی از دوستانم که مکانیک را به صورت علمی میدانند گفتند که کشیدن ترمز دستی بدون نگه داشتن کلید آن باعث خرابی چرخ دنده های آن و وارد آمدن فشار بیش از حد به سیم ترمز دستی میشود.

3.
 عدم تعویض به موقع روغن گیربکس
در همین تیونینگ تاک به کرات دیده شده که افرادی خودروشان 150 هزار کیلومتر یا بیشتر کار کرده و وقتی هم ازشان میپرسی واسکازین را تا به حال تعویض کردی میگویند مگر واسکازین هم نیاز به تعویض دارد؟ در جواب باید گفت بله واسکازین نیز مانند روغن های دیگر نیاز به تعویض دارد که تعویض به موقع آن باعث روان کارکردن گیربکس، سلامت گیربکس و... میشود. البته کیلومتر تعویض آن بستگی به نوع روغن و گیربکس اتومبیل و شرایط کارکرد آن دارد.

4. 
تعویض یکبار در میان فیلتر روغن
گاها دیده شده که افراد فیلتر روغن را یک بار در میان تعویض میکنند و اکثرا همین افراد از فیلتر های با کیفیت پایین استفاده میکنند. ابن کار باعث میشود فیلتر عمل تصفیه را نتواند به صورت کامل انجام دهد و منجر به آسیب های جدی به موتور اتومبیل میشود که بعدا متوجه میشویم اگر هربار فیلتر را عوض میکردیم و فیلتر مناسب جایگزین می‌کردیم چقدر از هزینه تعمیر موتور و صرف وقت جلوگیری میشد.

5. 
درجا گرم کردن ماشین به مدت طولانی
این کار نه تنها مفید نیست بلکه ضرر زیادی هم به موتور وارد می‌آورد. درجا کارکردن بیش از حد باعث گرم شدن بیش از حد منبع اگزوز میشود و این گرما به موتور منتقل میشد که به نوبه خود برای موتور ضرر دارد. در زمستان بهتر است نهایتا یک دقیقه ماشین درجا کار کند سپس چند کیلومتر اولیه تا گرم شدن ماشین در حد مطلوب را با سرعت پایین طی کرد.

6. 
پایین آوردن شیشه به جای استفاده کردن از کولر در اتوبان
چندی پیش یک آزمایش در مجله auto crose انگلستان انجام شد و نشاد داد اگر یک اتومبیل در اتوبان کولرش روی درجه یک فن روشن باشد مصرف سوختش از خودرویی که شیشه راننده آن 40 درصد باز است کمتر است.


7. خلاص نکردن دنده پشت چراغ قرمز و ترافیک

 

این کار باعث وارد آمدن فشار مضاعف روی دوشاخه کلاچ و گیربکس و... میشود.

8. 
گرفتن ترمز و کلاچ به صورت همزمان برای نگه داشتن خودرو
این کار خود باعث این میشود که متراژ ترمز افزایش پیدا کند زیرا زمانی که کلاچ درگیر است از نیروی ترمزی موتور نیز استفاده میشود و زمانی که کلاچ و ترمز باهم فشار داده میشود خود باعث دیرتر ایستادن خودرو میشود. بهترین کار این است که ترمز را فشار داده و قبل از اینکه خودرو به لرزش بی افتد کلاچ را بگیریم.

9. 
با سرعت پایین در لاین سرعت حرکت کردن و بالعکس
بسیار دیده شده که رانندگانی با سرعت های بسیار پایین در لاین سرعت حرکت میکنند و در عوض رانندگانی با سرعت های زیاد در لاین های کناری حرکت میکنند که هر دو باعث ایجاد خطرات جبران ناپذیری میشوند.

10.
 ریختن آب لوله کشی داخل رادیاتور
این کار باعث به وجود آمدن رسوبات فراوان در رادیاتور و واتر پمپ و موتور میشود و بسیار دیده شده که حتی باعث سوختن واشر سر سیلندر هم شده. بهترین کار این است که آب را جوشانده و بگزاریم تا سرد شود و دوباره آن را بجوشانیم هرچه دفعات سرد شدن و جوشاندن بیشتر شود آب سالم تر میشود فقط دقت کنید که بعد از سرد شدن رسوبات در ته ظرف است پس از ریختن آب ته ظرف به داخل رادیاتور خود داری کنید البته مایع های آماده هم در بازار هست که خوب روش اول قابل اطمینان تر است.

11.
 ریختن آب لوله کشی داخل منبع شیشه شور
این کار باعث به وجود آمدن رسوبات فراوان در منبع، شلنگ ها، نازل و پمپ آب آن میشود. برای تامین این آب هم می‌توان از روش بالا استفاده کرد البته مایع های آماده هم در بازار هست.

12.
 سنگین کردن بیش از حد خودرو
پر کردن صندوق عقب با وسایلی که به آن احتیاجی نیست خصوصا در مسافت های طولانی باعث بالا رفتن مصرف سوخت میشود. در حد امکان باید خودرو خود را سبک کنیم.

 

13. نصب باربند در مواقعی که به آن نیاز نداریم
باربند را فقط باید زمانی ببندیم که به آن احتیاج داریم زیرا وجود باربند به خودی خود باعث بالا رفت مصرف سوخت حداقل به میزان 10 درصد میشود.

14.
 نشاندن کودک روی پای سرنشین جلوی خودروی ایربگ دار
این کار بارها دیده شده که بسیار هم خطرناک هست و در یک تصادف کوچک اگر ایربگ باز شود حتما کودک خفه خواهد شد. بهتر است همیشه کودک روی صندلی مخصوص در ردیف عقب بشیند.

15.
 استفاده از بنزین معمولی در خودروهای دارای مبدل کاتالیستی
بنزین های معمولی موجود در کشور با اینکه روی پمپ ها نوشته بدون سرب اما باز هم مقدار زیادی سرب دارد که سرب موجود در آن قاتل مبدل کاتالیستی است و با توجه به اینکه بنزین سوپر کیفیت بهتری نسبت به بنزین معمولی دارد بهتر است از بنزین سوپر استفاده شود.

16. دقت نکردن به سطح کیفی روغن موتور و تطبیق آن با سطح کیفی روغن توصیه شده توسط کارخانه
مثلا چند وقت پیش دیدم که فردی در موتور پراید داشت روغن توتال 5000 میریخت و پس از اینکه به او توضیح دادم که سطح کیفی توتال 5000 sj است و روغن موتور سازگار با پراید sf یا sg است در انتخاب روغن خود تجدید نظر کرد.

17.
 استفاده از نور بالا در مه
در شرایط مه آلود استفاده از نور بالا دید را کمتر میکند در این شرایط نور خودرو باید روی نور پایین باشد و اگر خودرو مه شکن دارد باید آن را روشن کرد.

18.
 خاموش نکردن خودرو پس از طی مسافت طولانی
این کار برای ماشین های گازوییلی است نه بنزینی بیشتر دیده شده رانندگان صبر میکنند تا فن خودرو خاموش شود سپس موتور را خاموش میکنند این کار ضرر جدی به موتور وارد میکند کارکردن بیش از حد باعث گرم شدن بیش از حد منبع اگزوز میشود و این گرما به موتور منتقل میشد که به نوبه خود برای موتور ضرر دارد. در اینگونه مواقع اگر خودرو بیش از اندازه گرم باشد زمانی که اتومبیل را خاموش کنیم سیستم فن اتوماتیک روشن میماند و نیازی به روشن گذاشتن ماشین نیست.

 

19. تکیه پا به کلاچ
بسیار دیده شده رانندگانی که وقتی حتی با دنده پنج در اتوبان حرکت می کنند پای خود را روی کلاچ تکیه میدهند و کلاچ کورس کامل خلاصی را طی میکند و این کار باعث فشار آمدن به گیربکس میشود.

20. 
جلو آوردن بیش از حد صندلی
خیلی از افراد(البته بیشتر خانم ها) فکر میکنند هرچه صندلی جلوتر باشد تسلط راننده بیشتر میشود و به اصطلاح دست فرمون خوب میشود. خیر اینطور نیست صندلی باید طوری باشد که راننده کاملا راحت باشد.

21.
 گاز دادن قبل از خاموش کردن خودرو
این کار قبلا در خودرو های کاربراتوری برای بهتر روشن شدن خودرو انجام میشد. ولی در خودرو های انژکتوری این کار مضر است زیرا زمانی که شما گاز میدهید و سپس سوئیچ را میبندید مقداری بنزین نسوخته باقی میماند که خود باعث خرابی سوزن انژکتور و بد کارکردن خودرو در هنگام استارت زدن میشود.

22.
 گاز دادن قبل از روشن کردن خودروی انژکتوری
این کار قبلا در خودرو های کاربراتوری برای بهتر روشن شدن خودرو انجام میشد. ولی در خودرو های انژکتوری این کار بی فایده است.

23. 
خاموش شدن خودرو به دلیل نداشتن سوخت
این کار در بعضی اوقات باعث سوختن پمپ بنزین میشود و اصولا نباید گذاشت چراغ بنزین روشن شود زیرا رسوبات و ناخالصی های ته باک وارد مسیر سوخت میشود و باعث اختلال در کار پمپ بنزین؛ فیلتر بنزین و نهایتا انژکتور میشود.

24.
 پارک کردن خودرو خلاف جهت خیابان
زمانی که شما خودرویتان را مثلا در سمت راست خیابان به صورت عکس پارک کنید اگر خدایی نکرده خودرویی با خودروی شما برخورد کند شما مقصر حادثه شناخته میشوید.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

بهزاد احمدی بازدید : 20 1392/08/15 نظرات (0)

22

 

 مَردُم به موجودی گفته میشه که از بدو تولد همراهیت میکنه و تا روز مرگت مجبوری که برای اون زندگی کنی.
برای مَردُم خیلی مهمه که تو چی میپوشی؟
کجا میری؟
چند سالته؟
بابات چیکاره است؟
ناهار چی خوردی؟
چند روز یه بار حموم میری؟
چرا حالت خوب نیست؟
چرا میخندی؟
چرا ساکتی؟
چرا نیستی؟
چرا ازدواج نمیکنی؟
چرا بچه دار نمیشی؟
چرا اینطوری نوشتی؟ عاشق شدی؟!
چرا اونطوری نوشتی؟ فارغ شدی؟!
چرا چشات قرمزه؟ بیخوابی کشیدی؟!
چرا لاغر شدی؟ شکست عاطفی خوردی؟!
چرا چاق شدی؟ زندگی بهت ساخته؟!
و چراهای بسیاری که تا جوابش رو بدست نیاره دست از سرت ور نمیداره...

اگر بسیار کار کنی می گویند احمق است.

اگر کم کار کنی می گویند تنبل است.

اگر خرج کنی می گویند افراط گر است.

اگر جمع کنی می گویند بخیل است.

اگر ساکت و خاموش باشی می گویند لال است.

اگر زبان آوری کنی می گویند ورّاج و پرگو است.

اگر روزه بداری و شبها نماز بخوانی می گویند ریاکار است.

و اگر عمل نکنی می گویند کافر است و بی دین.

مَردُم ذاتا قاضی به دنیا میاد.

بدون ِ اینکه خودت خبر داشته باشی، جلسه دادگاه برات تشکیل میده، روت قضاوت میکنه، حکم برات صادر میکنه و در نهایت محکوم میشی.
مَردُم قابلیت اینو داره که همه جا باشه، هرجا بری میتونی ببینیش، حتی تو خواب.
اما مَردُم همیشه از یه چیزی میترسه، از اینکه تو بهش بی توجهی کنی، محلش نذاری، حرفاش رو نشنوی و کاراش رو نبینی.
پس دستت رو بذار رو گوشات، چشمات رو ببند و بی توجه بهش از کنارش عبور کن و با نگاهی امیدوارانه به اهدافت مشغول کار خودت شو ...

اما هیچ می دانید مردم چه می گویند ؟!

می خواستم به دنیا بیایم، در یک زایشگاه عمومی؛ پدر بزرگم به مادرم گفت: فقط بیمارستان خصوصی! مادرم گفت: چرا؟... پدر بزرگم گفت: مردم چه می گویند؟!

می خواستم به مدرسه بروم، همان مدرسه ی سر کوچه ی مان؛ مادرم گفت: فقط مدرسه ی غیر انتفاعی! پدرم گفت: چرا؟... مادرم گفت: مردم چه می گویند؟!

به رشته ی انسانی علاقه داشتم. پدرم گفت: فقط ریاضی! گفتم: چرا؟... پدرم گفت: مردم چه می گویند؟!

با فردی روستایی می خواستم ازدواج کنم. خواهرم گفت: مگر من بمیرم. گفتم: چرا؟... خواهرم گفت: مردم چه می گویند؟!

می خواستم پول مراسم عروسی را سرمایه ی زندگی ام کنم. پدر و مادرم گفتند: مگر از روی نعش ما رد شوی. گفتم: چرا؟... آنها گفتند: مردم چه می گویند؟!

می خواستم به اندازه ی جیبم خانه ای در پایین شهر اجاره کنم. مادرم گفت: وای بر من. گفتم: چرا؟... مادرم گفت: مردم چه می گویند؟!

اولین مهمانی بعد از عروسیمان بود. می خواستم ساده باشد و صمیمی. همسرم گفت: شکست، به همین زودی؟!... گفتم: چرا؟... همسرم گفت: مردم چه می گویند؟!

می خواستم یک ماشین مدل پایین بخرم، در حد وسعم، تا عصای دستم باشد. همسرم گفت: خدا مرگم دهد. گفتم: چرا؟... همسرم گفت: مردم چه می گویند؟!

بچه ام می خواست به دنیا بیاید، در یک زایشگاه عمومی. پدرم گفت: فقط بیمارستان خصوصی! گفتم: چرا؟... پدرم گفت: مردم چه می گویند؟!

می خواستم بمیرم. بر سر قبرم بحث شد. پسرم گفت: پایین قبرستان. زنم جیغ کشید. دخترم گفت: چه شده؟... زنم گفت: مردم چه می گویند؟!

مُردم. برادرم برای مراسم ترحیمم مسجد ساده ای در نظر گرفت. خواهرم اشک ریخت و گفت: مردم چه می گویند؟!

از طرف قبرستان سنگ قبر ساده ای بر سر مزارم گذاشتند. اما برادرم گفت: مردم چه می گویند؟!

خودش سنگ قبری برایم سفارش داد که عکسم را رویش حک کردند. حالا من در اینجا در حفره ای تنگ خانه دارم و تمام سرمایه ام برای ادامه ی زندگی جمله ای بیش نبود: مردم چه می گویند؟!... مردمی که عمری نگران حرفهایشان بودم، حالا حتی لحظه ای هم آنها نگران من نیستند !

بهزاد احمدی بازدید : 28 1392/08/14 نظرات (0)

تست خود شناسی

 


"تصور از خود"‌‌ همان ادراك از خویشتن است؛ به عبارت دیگر، تصور فرد از مهارت‌ها، خصوصیات و توانایی‌هایی است كه دارد. ویژگی‌های شخصیتی كه در این مقیاس بررسی می‌شود مفهومی از خود را ارائه می‌دهند. این مقیاس پنج جنبه از ویژگی‌ها را بررسی و اندازه گیری می‌كند كه عبارت است از:


1. بعد توانایی‌های ذهنی شامل سوالاتی درباره معلومات، هوش، حافظه، توانایی خواندن و هوشیاری.
2. بعد كارآمدی (تحصیلی یا شغلی) شامل سوال‌هایی درباره تلاش و سخت كوشی، موفقیت، تنبلی، به اتمام رساندن كار‌ها و یادگیری مطالب.
۳. بعد جذابیت ظاهری شامل سوال‌هایی درباره قیافه، محبوبیت، وضع ظاهر و مرتب بودن.
۴. بعد مهارت‌های اجتماعی شامل سوال‌هایی درباره شوخ طبعی، حسادت، شخصیت و ورزشكاربودن.
۵. بعد عیب‌ها و حسن‌ها شامل سوال‌هایی درباره حرص و طمع، خودخواهی، بی‌رحمی، مهربانی و خلق و خو.

برای انجام این تست، می‌توانید در هر یك از صفات و ویژگی‌هایی كه در ادامه ارائه می‌شود، خود را با دیگران مقایسه كنید و تنها عنوان آن عبارتی را نزد خود یادداشت کنید كه درباره شما بیشتر مصداق دارد.

۱. قیافه‌ام...
الف. تقریبا از همه كسانی كه می‌شناسم، بهتر است.
ب. از بیشتر كسانی كه می‌شناسم، بهتر است.
ج. مثل بیشتر كسانی است كه می‌شناسم.
د. از بیشتر كسانی كه می‌شناسم، بد‌تر است.
ه. تقریبا از همه كسانی كه می‌شناسم، بد‌تر است.

۲. معلوماتم...
الف. تقریبا از همه كسانی كه می‌شناسم، بیشتر است.
ب. از بیشتر كسانی كه می‌شناسم، بیشتر است.
ج. مثل بیشتر كسانی است كه می‌شناسم.
د. از همه كسانی كه می‌شناسم، كمتر است.
ه. تقریبا از همه كسانی كه می‌شناسم، كمتر است.

۳. حرص و طمع من...

الف. تقریبا از همه كسانی كه می‌شناسم، كمتر است.
ب. از بیشتر كسانی كه می‌شناسم، كمتر است.
ج. مثل بیشتر كسانی است كه می‌شناسم.
د. از بیشتر كسانی كه می‌شناسم، بیشتر است.
ه. تقریبا از همه كسانی كه می‌شناسم، بیشتر است.

۴. شوخ طبعی من...

الف. تقریبا از همه كسانی كه می‌شناسم، بیشتر است.
ب. بیش از بیشتر كسانی است كه می‌شناسم.
ج. مثل بیشتر كسانی است كه می‌شناسم.
د. از بیشتر كسانی كه می‌شناسم، كمتر است.
ه. تقریبا از همه كسانی كه می‌شناسم، كمتر است.

۵. هوش من...

الف. تقریبا بیش از همه كسانی است كه می‌شناسم.
ب. بیش از بیشتر كسانی است كه می‌شناسم.
ج. مثل بیشتر كسانی است كه می‌شناسم.
د. از بیشتر كسانی كه می‌شناسم، كمتر است.
ه. تقریبا از همه كسانی كه می‌شناسم، كمتر است.

۶. محبوبیت من...

الف. بیشتر از همه كسانی است كه می‌شناسم.
ب. بیشتر از بیشتر كسانی است كه می‌شناسم.
ج. مثل بیشتر كسانی است كه می‌شناسم.
د. كمتر از بیشتر كسانی است كه می‌شناسم.
ه. تقریبا كمتر از همه كسانی است كه می‌شناسم.

۷. حافظه من...

الف. تقریبا از همه كسانی كه می‌شناسم، قوی‌تر است.
ب. قوی‌تر از بیشتر كسانی است كه می‌شناسم.
ج. مثل بیشتر كسانی است كه می‌شناسم.
د. از بیشتر كسانی كه می‌شناسم، ضعیف‌تر است.
ه. تقریبا از همه كسانی كه می‌شناسم، ضعیف‌تر است.

۸. جذابیت من...

الف. تقریبا بیش از همه كسانی است كه می‌شناسم.
ب. بیش از بیشتر كسانی است كه می‌شناسم.
ج. به اندازه بیشتر كسانی است كه می‌شناسم.
د. از بیشتر كسانی كه می‌شناسم، كمتر است.
ه. تقریبا از همه كسانی كه می‌شناسم، كمتر است.

۹. شخصیت من...

الف. تقریبا از همه كسانی كه می‌شناسم، بهتر است.
ب. بهتر از بیشتر كسانی است كه می‌شناسم.
ج. مثل بیشتر كسانی است كه می‌شناسم.
د. از بیشتر كسانی كه می‌شناسم، بد‌تر است.
ه. تقریبا از همه كسانی كه می‌شناسم، بد‌تر است.

۱۰. تنبلی من...

الف. تقریبا كمتر از همه كسانی است كه می‌شناسم.
ب. كمتر از بیشتر كسانی است كه می‌شناسم.
ج. مثل بیشتر كسانی است كه می‌شناسم.
د. از بیشتر كسانی كه می‌شناسم، بیشتر است.
ه. تقریبا از همه كسانی كه می‌شناسم، بیشتر است.

۱۱. خودخواهی من...

الف. تقریبا كمتر از همه كسانی است كه می‌شناسم.
ب. كمتر از بیشتر كسانی است كه می‌شناسم.
ج. مثل بیشتر كسانی است كه می‌شناسم.
د. از بیشتر كسانی كه می‌شناسم، بیشتر است.
ه. تقریبا از همه كسانی كه می‌شناسم، بیشتر است.

۱۲. وضع ظاهری من...

الف. تقریبا از همه كسانی كه می‌شناسم، بهتر است.
ب. از بیشتر كسانی كه می‌شناسم، بهتر است.
ج. مثل بیشتر كسانی است كه می‌شناسم.
د. از بیشتر كسانی كه می‌شناسم، بد‌تر است.
ه. تقریبا از همه كسانی كه می‌شناسم، بد‌تر است.

۱۳. خلق و خوی من...

الف. تقریبا از همه كسانی كه می‌شناسم، بهتر است.
ب. از بیشتر كسانی كه می‌شناسم، بهتر است.
ج. مثل بیشتر كسانی است كه می‌شناسم.
د. بد‌تر از بیشتر كسانی است كه می‌شناسم.
ه. تقریبا از همه كسانی كه می‌شناسم، بد‌تر است.

۱۴. استقلال من...

الف. تقریبا بیش از همه كسانی است كه می‌شناسم.
ب. بیش از بیشتر كسانی است كه می‌شناسم.
ج. مثل بیشتر كسانی است كه می‌شناسم.
د. از بیشتر كسانی كه می‌شناسم، كمتر است.
ه. تقریبا از همه كسانی كه می‌شناسم، كمتر است.

۱۵. مرتب بودن و پاكیزگی من...

الف. تقریبا بیش از همه كسانی است كه می‌شناسم.
ب. بیش از بیشتر كسانی است كه می‌شناسم.
ج. مثل بیشتر كسانی است كه می‌شناسم.
د. از بیشتر كسانی كه می‌شناسم، كمتر است.
ه. تقریبا از همه كسانی كه می‌شناسم، كمتر است.

۱۶. موفقیتم...

الف. بیشتر از همه كسانی است كه می‌شناسم.
ب. بیشتر از بیشتر كسانی است كه می‌شناسم.
ج. مثل بیشتر كسانی است كه می‌شناسم.
د. كمتر از بیشتر كسانی كه می‌شناسم.
ه. تقریبا كمتر از همه كسانی كه می‌شناسم.

۱۷. مهربانی‌ام...

الف. بیشتر از همه كسانی است كه می‌شناسم.
ب. بیشتر از بیشتر كسانی است كه می‌شناسم.
ج. مثل بیشتر كسانی است كه می‌شناسم.
د. كمتر از بیشتر كسانی است كه می‌شناسم.
ه. تقریبا كمتر از همه كسانی است كه می‌شناسم.

۱۸. در یادگیری مطالب...

الف. تقریبا از همه كسانی كه می‌شناسم، بهترم.
ب. از بیشتر كسانی كه می‌شناسم، بهترم.
ج. مثل بیشتر كسانی هستم كه می‌شناسم.
د. از بیشتر كسانی كه می‌شناسم، ضعیفترم.
ه. تقریبا از همه كسانی كه می‌شناسم، ضعیفترم.

۱۹. حسادتم...

الف. تقریبا از همه كسانی كه می‌شناسم، كمتر است.
ب. از بیشتر كسانی كه می‌شناسم، كمتر است.
ج. مثل بیشتر كسانی است كه می‌شناسم.
د. بیش از بیشتر كسانی است كه می‌شناسم.
ه. تقریبا از همه كسانی كه می‌شناسم، بیشتر است.

۲۰. تلاش و سختكوشی من...

الف. تقریبا بیش از همه كسانی است كه می‌شناسم.
ب. بیش از بیشتر كسانی است كه می‌شناسم.
ج. به اندازه بیشتر كسانی است كه می‌شناسم.
د. كمتر از بیشتر كسانی است كه می‌شناسم.
ه. تقریبا از همه كسانی كه می‌شناسم، كمتر است.

۲۱. توانایی خواندن و مهارت بیان من...

الف. تقریبا از همه كسانی كه می‌شناسم، بهتر است.
ب. از بیشتر كسانی كه می‌شناسم، بهتر است.
ج. مثل بیشتر كسانی است كه می‌شناسم.
د. از بیشتر كسانی كه می‌شناسم، بد‌تر است.
ه. تقریبا از همه كسانی كه می‌شناسم، بد‌تر است.

۲۲. در به اتمام رساندن كار‌ها...

الف. از همه كسانی كه می‌شناسم، بهترم.
ب. از بیشتر كسانی كه می‌شناسم، بهترم.
ج. مثل بیشتر كسانی هستم كه می‌شناسم.
د. از بیشتر كسانی كه می‌شناسم، بدترم.
ه. تقریبا از همه كسانی كه می‌شناسم، بدترم.

۲۳. تیزهوشی و هوشیاری من...

الف. تقریبا بیش از همه كسانی است كه می‌شناسم.
ب. بیش از بیشتر كسانی است كه می‌شناسم.
ج. به اندازه بیشتر كسانی است كه می‌شناسم.
د. از بیشتر كسانی كه می‌شناسم، كمتر هستم.
ه. تقریبا از همه كسانی كه می‌شناسم، كمتر است.

۲۴. از نظر ورزشكار بودن...

الف. تقریبا از همه كسانی كه می‌شناسم، بهترم.
ب. از بیشتر كسانی كه می‌شناسم، بهترم.
ج. مثل بیشتر كسانی هستم كه می‌شناسم.
د. از بیشتر كسانی كه می‌شناسم، بدترم.
ه. تقریبا از همه كسانی كه می‌شناسم، بدترم.

۲۵. بی‌رحمی من...

الف. تقریبا از همه كسانی كه می‌شناسم، كمتر است.
ب. از بیشتر كسانی كه می‌شناسم، كمتر است.
ج. مثل بیشتر كسانی است كه می‌شناسم.
د. بیش از بیشتر كسانی است كه می‌شناسم.
ه. تقریبا از همه كسانی كه می‌شناسم، بیشتر است.




روش نمره‌گذاری آزمون :

همانطور كه ملاحظه كردید در این پرسشنامه چندین گروه سوال وجود دارد كه هر كدام بیان‌كننده صفتی در فرد است. هریك از این موارد شامل ۵ اظهارنظر درجه‌بندی شده است كه فرد یكی از آن‌ها را انتخاب می‌كند. گزینه‌های این آزمون از ۵ تا 1 نمره گذاری می‌شود. به عبارت دیگر برای هر گروه گزینه الف (5 امتیاز)، گزینه ب (4 امتیاز)، گزینه ج (3 امتیاز)، گزینه د (2 امتیاز) و گزینه هـ (1 امتیاز) را به خود اختصاص دهید. پس از جمع امتیازات حداقل نمره‌ای كه شخص در این مقیاس به دست می‌آورد ۲۵ و حداكثر آن ۱۲۵ است.

بدینصورت که نمره آزمون شما عددی بین ۲۵ تا ۱۲۵ خواهد بود كه تحلیل آن براساس جدول زیر انجام خواهد شد:

۷۱ و كمتر از آن بسیار ضعیف
۷۲ تا ۸۱ ضعیف
۸۲ تا ۹۱ متوسط
۹۲ تا ۱۰۱ قوی
۱۰۲ و بیشتر از آن بسیار قوی



تصور از خود و اهمیت آن :


"تصور از خود" تحت تاثیر عوامل متعددی قرار دارد؛ نگرش دیگران بویژه والدین، تعامل‌های اجتماعی، ارتباط فرد با محیط و زمینه‌های محیطی از جمله عواملی است كه روی تصور از خود تاثیر می‌گذارد. به علاوه ارتباط كودك با والدین، موفقیت و شكست در زندگی و انعكاس نگرش‌های دیگران و خود شخص درباره آن‌ها و شرایط اجتماعی ��اقتصادی ازجمله عواملی است كه در شكل گیری و تحول تصور از خود اثر می‌گذارد.

وقتی یك شخص ارزش كمی برای خود قائل است كمتر می‌تواند در برابر فشار عقیده دیگران مقاومت كند. در مقابل كسانی كه ارزش زیادی برای خود قائلند، تصور خدشه ناپذیری از ظرفیت‌ها و فردیت خود دارند. همچنین ثابت شده است كه اشخاص خلاق و اشخاصی كه حرمت بالایی برای خود قائلند، می‌توانند بیش از دیگران، یك نقش فعال در گروه اجتماعی بر عهده گیرند و به صورتی آزاد و مؤثر آنچه را می‌خواهند بیان كنند.

"خود كارآمدی" فرد رابطه مستقیمی با عملكرد او دارد و می‌توان آن را در افراد (بخصوص كودكان و نوجوانان) به شیوه‌های گوناگونی تقویت كرد. كسانی كه خود را كارآمد می‌پندارند، علاوه بر كسب موفقیت از نظر عملكرد نیز بیشتر از زندگی احساس رضایت می‌كنند.
مطالعاتی كه به بررسی تصور از خود در افراد عادی پرداخته‌اند حاكی از آن است كه تصور از خود، نقش اساسی در بهداشت و سلامت روانی افراد به عهده دارد، به گونه‌ای كه با كاهش سطح تصور از خود علایم و نشانه‌هایی چون اضطراب، افسردگی، احساس تنهایی، كمرویی، درون گرایی و... ظاهر خواهند شد و در صورت تداوم، اشكالات جدی به همراه خواهند داشت. همچنین افراد مضطرب، افسرده و كسانی كه خلق و خوی بسیار متغیری دارند، تصور از خودِ ضعیفی دارند. ناتوانی در ابراز وجود، می‌تواند متاثر از تصور از خود نامطلوب فردی باشد. این گروه از افراد از ابراز احساسات، افكار و نظرات خود به دیگران ناتوانند، قادر به دفاع از حقوق خود نیستند و در حضور جمع، مضطرب و ناراحتند.

چه باید كرد؟


آموزش "ابراز وجود" یكی از فنون رایج رفتار درمانی است كه می‌تواند باعث تغییر در تصور از خود شود. یكی از شیوه‌های آموزش ابراز وجود، ایفای نقش است. "مورنو" ایفای نقش را یكی از شیوه‌های درمان گروهی می‌داند. امروزه ایفای نقش كاربردهای متعددی از قبیل تخلیه هیجانی، تغییر نگرش، ایجاد بینش و بصیرت دارد.



اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 5
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 2
  • آی پی امروز : 10
  • آی پی دیروز : 7
  • بازدید امروز : 12
  • باردید دیروز : 1
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 13
  • بازدید ماه : 34
  • بازدید سال : 361
  • بازدید کلی : 10,601
  • کدهای اختصاصی
    مــدلهای دکوراسیون حــمام و دســتشویی